22 júla 2008

Výťahy

Ide ma drbnúť, keď prídem k výťahu a nejaký intelektuál začal obsluhovať gombíky na privolávači. Naozaj, ako ďalší predmet na školách by pri súčasnej reforme školstva mali zaradiť predmet "Obsluha výťahov s dvoma gombíkmi".

Príde auparková piča k výťahu v auparku, lebo inam nechodí, lebo by sa stratila, svetrík s koníkom, topánočky s modro - bielo - červeným obdĺžničkom a okuliarikmi s pokokot veľkým nápisom DG alebo niečo v tom duchu, a chce ísť do garáže - teda dole (má tam svoje kabrio, čo si poctivo vyjebala). Výťah je o poschodie nižšie ako sme my. Čo urobí piča? Stlačí gombík so šípkou hore, lebo si privoláva výťah. Jebne ma. OK, stlačím šípku dole, lebo chcem ísť DOLE a pozriem sa významne na ňu. Povie mi tým svojim kokotským kurevským hláskom: "Nemusíš to stláčať, už som ho zavolala!" Jebne ma druhý krát. Myslel som, že jej to idem vysvetliť, ale vzdal som to. Jebem na ňu. Ale nervy som nezvládol, keď som inokedy nastupoval v garáži, a výťah plný kokotov, ktorí NEVYSTÚPIA, lebo oni chceli ísť hore, a ja, kokot, som ich PRIVOLAL.

Nie, takto sa nedá žiť v takom obkolesení týchto ľudí, čo majú volebné právo napriek tomu, že nevedia obsluhovať výťah. Ako chodia srať? Dokážu to? Ruky si po tom určite neumývajú, na to som už rezignoval, takže moje si umývam každú štvrť hodinu. Umývanie rúk po použití hajzľa, to by mal byť ďalší predmet na základnej škole.

Ale čo od nich chcem, od tej úbohej lúzy okolo. Veď čo to už musia byť za krásavci, čo sa na tento blog dostanú cez vyhľadávaciu frázu zadanú do googla, že "Ako prvý krát jebať". Zadali by ste niečo takéto ako predmet vášho záujmu o informácie z internetu? Toho internetu, ktorý chceme z našich daní dotovať v rámci zvyšovania vzdelania národa? A ktorému treba znížiť DPH, lebo je strašne drahý a dôležitý? Mal by byť ešte drahší, mal by byť iba pre vyvolených. Lebo keď už má prístup k nemu aj chuj, čo hľadá frázu "Ako sa kradne v Hornbachu?", tak to je koniec, priatelia. Jebal pes.

PS: vyhľadávacie frázy vám priniesla služba Google Analytics, ďakujeme za úprimnosť!

pošli na vybrali.sme.sk

5 komentárov:

  1. K tomu auparkovemu vytahu postreh:

    ktory blb vymyslel, ze "poschodia" sa budu cislovat asi takto:

    prve
    jedenaste
    druhe
    ...

    :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ono to ma svoju logiku. to nie je prve, jedenaste, druhe, dvanaste/dvadsiate druhe. to je poschodie jedna, poschodie jedna jedna, poschodie dva, poschodie jedna dva atd.
    ma to logiku.
    poschodie prve, druhe atd. to je jasne. poschodie jedna jedna je 1. medziposchodie. poschodie jedna dva je druhe medziposchodie.
    na druhej strane sa skor cudujem tomu, ze ako mohli chciet projektanti auparku aby to pochopili od ludi, ktori si nevedia privolavat vytah.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Velmo dobry postreh, toto aj mna dlhodobo serie, a netyka sa to len Auparku, je to uplna epidemia neschopnosti. Napr. na Univerzite Komenskeho, kde sa vzdelava 'elita naroda', by clovek cakal, ze sa koncept vytahov stretne s pochopenim, kdeze... bezne sa tam premavali s telacimi ksichtami hore-dole.
    Rovnako som videl na Kramaroch sedlac navstevnu s ocami vypulenymi, ze kde ich to tie diablove stroje vyviezli.
    Popravoval by som to v paternosteroch...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. chlapci omyl... problem je niekde inde.. dizajn... ovladanie/navod musi byt jasne UPLNE KAZDEMU, proste BLBUVZDORNE. urcite sa to da navrhnut lepsie

    OdpovedaťOdstrániť
  5. akoze tam ma byt fakt navod, ze: "mila luza, ked chces ist dolu, co je teda smerom k zemi, nie k oblakom, tak stlac sipku dolu, co je teda ta sipka, co ukazuje k zemi a nie k oblakom a to bez ohladu na to, ze kde si myslis, ze vytah prave je."?

    OdpovedaťOdstrániť