20 júna 2008

Posledná možnosť

Dnes ráno som urobil exkluzívnu fotku. Tu je:



Čo je na nej zvláštne? No to, že si môžete posledný krát vychutnať, ako vyzerá trojka na začiatku ceny benzínu. Očakávam, že dlho, veľmi dlho, nebudeme vidieť trojku na začiatku, a keď si zvykneme na štvorku, tak už tam bude päťka a tak ďalej, pokiaľ to arabov bude baviť.

Najbližšie trojku možno znova uvidíme po prechode na euro, o pár mesiacov, a bude to 3 celé čosi eura za liter. No, nechajme sa prekvapiť. Na prekvapenia sme zvyknutí, že pán premiér?

JUDr. Robert Fico, CSc., predseda vlády Slovenskej republiky, znížte, prosím, cenu benzínu. Veď ste im (nám) to sľúbili. Tí dobráci vás volili a vy, dobrý človek, dopustíte toto? A keď sme už pri tom, aj potraviny sú drahé. Prosím, zabezpečte aj ich zlacnenie. Zrušte Tesco a podobné hlúposti.

Aspoň, že ste dodržali slovo, a znížili ste DPH na knihy! Akurát mám dojem, že to nebol veľmi premyslený ťah. Knihy sú teraz príšerne lacné a nie je ich dostať. Všetky vykúpila tá lúza, ktorá doteraz nečítala, ale teraz už, vďaka vám a zníženiu DPH, čítať môže. To je ale nebezpečné, lebo ako vieme, čítaním sa múdrie. A teraz, keď lúza číta aj iné veci ako Nový čas a Plus 1 deň (inak, je strašne sociálne nespravodlivé, že sú až dva bulvárne plátky, lebo lúza tak minie dvakrát toľko peňazí, aj s tým by sa malo niečo robiť), tak z lúzy sa stane inteligencia, a čo nasľubujete jej, aby vás volila? Skúsite predsa len znova ten benzín?

A aby som nezabudol: zvýšte DPH na noviny SME, ako aj na internet, aby obe tieto médiá nikto nemal možnosť čítať, či používať, lebo sa v nich vyskytujú takéto hovädiny, ako je tento článok. Optimálna sadzba je cca 1500%. Sociálne spravodlivo.

PS: A čo s Privilégiom? Skúsime nejako zvrátiť tú exekúciu? Pamätáte, to je ten trestný čin, čo ste hovorli, že sa k nemu aj rád prihlásite, ak na to príde (postele pre chudákov, či ako ste to hovorili)...

PPS: MIESTO NA PRÁVO NA ODPOVEĎ -----------------------

(ak bude treba niečo v článku opraviť, tak napísať treba na jebalpes zavináč gmail.com, uverejníme)

-------------------------------------------------------

pošli na vybrali.sme.sk

Žiadne komentáre: