03 apríla 2008

SME bulvár

Ach, mojich investovaných 15 Sk do SME mi malo zabezpečiť, že neinvestujem 9 Sk do bulváru Starý Nečas alebo Mínus jebem deň. Nezabezpečilo. Dá sa tam dočítať (TU) toto:

"Belehrad 3. apríla (TASR) - Na polovicu rozrezal všetky svoje poľnohospodárske nástroje a zariadenia 76-ročný srbský farmár Branko Živkov. Do litery tak rešpektoval nariadenie justičnej inštancie, podľa ktorého sa mal so svojou bývalou manželkou spravodlivo podeliť o všetok svoj majetok.

Živkov zdôvodnil svoje čudné počínanie tým, že ho rozhodnutie súdu, týkajúce sa povinnosti podeliť sa so svojou exmanželkou aj o poľnohospodárske zariadenia nesmierne rozčúlilo.

"Zatiaľ som sa nerozhodol, čo mám urobiť s našou kravou. Možno čakám na to, aby mi moja bývalá lepšia polovička dala vedieť, či si želá prednú alebo zadnú polovicu zvieraťa," povedal rozhorčený farmár dnešným belehradským novinám Kurir, citovaným agentúrou Reuters."

Jebal pes. Mám dojem, že farmár pozeral skvelý československý film Veselé Vánoce přejí chobotnice režiséra Jindřicha Poláka z roku 1986, kde podobnú aktivitu vykonávajú plastelínové chobotničky v rodine Holanových. Smiešne. Ale v SME? Ešte smiešnejšie...

1 komentár:

Anonymný povedal(a)...

Čo je na tom bulvárne?:)
Článok chcel poukázať na pracovitosť srbského ľudu aj v pomerne pokročilej starobe:)
V 76 r. podnikať a ešte aj rozrezať stroje na polovicu, to už stojí za zmienku:)